Російській військові змінюють тактику: що вирішили в Харківській області

Що відбувається у Харківській області

Ворожі війська продовжують масовано обстрілювати населені пункти Харківської області, вражаючи енергетичну інфраструктуру. Про оперативну ситуацію в регіоні розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі національного телемарафону 7 квітня, повідомляє портал "Коментарі".

“Спостерігаємо зміну тактики ворожих обстрілів: системно вдень і вночі завдаються повторні удари по одній локації. З огляду на ситуацію, просимо жителів Харкова та області бути максимально обережними під час повітряної тривоги, і в разі її оголошення обов’язково бути в безпечних місцях”, - наголосив Олег Синєгубов.

За його словами, найбільших обстрілів зазнали населені пункти на Куп‘янському напрямку, Вовчанськ, Борова. 

Начальник ХОВА повідомив, що в регіоні діють планові відключення світла через нестачу потужностей. Однак Синєгубов наголосив, що загрози для масштабного відключення світла по місту наразі не спостерігається.

“Розглядаємо можливість примусової евакуації з північної частини Харківщини. Йдеться про ті населені пункти, які постійно перебувають під ворожими обстрілами”, - зазначив Олег Синєгубов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з 6 квітня в Харкові та області оновили графік відключення світла. Де та скільки не буде світла, читайте за посиланням.

Читайте також, як посиляться умови мобілізації у зв'язку зі зміною українського законодавства. Президент України Володимир Зеленський підписав закон, який змінює мобілізаційний вік. Чоловіків якого віку почнуть викликати до ТЦК, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться