У полі на Харківщині пролунав вибух: подробиці (ФОТО)

Що відомо про наслідки вибуху в області

У полі на Харківщині на міні підірвався вантажний автомобіль. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області. Інцидент стався у полі на території деокупованої громади.

За даними ДСНС, 8 квітня стало відомо про черговий підрив на вибухонебезпечному предметі. Подія трапилась у полі поблизу с. Іванівка Чугуївського району. Підірвалась вантажівка “КамАЗ” з причепом. Внаслідок вибуху чоловік, на щастя, не постраждав, проте техніка зазнала значних пошкоджень.

picture“Звертаємось до всіх з проханням бути максимально обережними та завжди пам’ятати про високу мінну небезпеку. Нехтування правилами безпеки може призвести до непоправних наслідків. Не рухайтесь невідомими чи не перевіреними ґрунтовими дорогами. Не чіпайте будь-які підозрілі та незнайомі предмети. Не відвідуйте ліси, лісосмуги, поля, пойми річок та інші відкриті простори, особливо ті, де точилися бої, або які перебували під ворожою окупацією”, - нагадали правила безпеки в ДСНС.

Загалом протягом тижня на Харківщині піротехніки ДСНС ліквідували 796 одиниць ворожих боєприпасів. 

У службі повідомили, що наразі на Харківщині працює 38 піротехнічних розрахунків ДСНС. Завдяки їхнім зусиллям протягом минулого тижня вдалось знешкодити 796 одиниць ворожих боєприпасів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у квітні розпочався небезпечний період. Про нову загрозу попередили синоптики. Детальніше читайте за посиланням

Читайте також, що відбувається зі світлом в Харкові та області.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться