Жителів Харківщини попередили про відключення газу

Де на Харківщині відключать газ

В одній з громад на Харківщині анонсували проведення ремонтних робіт на газопроводі, у зв'язку з чим буде припинене газопостачання. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської філії “Газмережі”. 

"На час ремонтів призупиняється розподіл газу у  Новопокровській громаді Чугуївського району”, - уточнили в філії.

На час ремонту одного з розподільних газопроводів, тимчасово призупиняється розподіл газу до осель мешканців смт Новопокровка, що проживають на вул. Перемоги.

“Відключення газу для проведення ремонтів відбудеться 09 квітня з 08:00. Відновлення газопостачання планується розпочати 11 квітня з 09:00”, - попередили в компанії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що газовики в Харкові ліквідували аварійну ситуацію - витік газу.

Фахівці провели ремонтні роботи на підземному газопроводі. “В Основ’янському районі фахівці харківської міської філії “Газмережі” ліквідували витік газу на підземному газопроводі середнього тиску діаметром 520 мм. Він є складовою газової системи, яка живить блакитним паливом мешканців району. Газовики замінили пошкоджену ділянку газопроводу та замінили ізоляційне покриття для забезпечення кращої герметичності”, - уточнили в харківській міській філії “Газмережі”.

Також у харківській міській філії “Газмережі” розповіли про підозру на отруєння чадним газом двох людей в Холодногірському районі Харкова. Спеціалісти перевірили приміщення і виявили деякі критичні порушення Правил безпеки систем газопостачання. Детальніше про інцидент в Харкові читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться