У приватному секторі Харкова проводять перевірки (ФОТО)

Мешканцям приватних будинків нагадали про обов'язки з догляду за територіями

У приватному секторі Харкова перевіряють санітарний стан прибудинкових територій. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію харківської міської ради. 

З початку року мешканцям приватного сектору у Київському районі був виданий 431 припис на усунення різних видів недоліків. Вони були виявлені інспекторами під час перевірок прилеглих до присадибних ділянок територій приватних домоволодінь.

“Мешканці приватного сектору повинні скошувати траву (вона не має бути більше ніж 10 см), прибирати гілля та інше сміття. Також важливо не захаращувати територію будівельними матеріалами, щоб автомобілі, в тому числі й пожежні, мали вільний проїзд у разі виникнення пожежі”, - розповів інспектор з контролю санітарного стану КП “Благоустрій” м. Харкова” Олександр Єгоров.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові тривають роботи з благоустрою - у місті проводять кампанію з прибирання. Працівники СКП “Харківзеленбуд” приводять до ладу “Сім чудес Харкова” на пл. Архітекторів. Працівники підприємства розбирають та чистять скляні куби з бронескла, під якими зберігаються мініатюрні пам'ятки Харкова. Також спеціалісти реставрують самі мінікопії міста (через перепади температур на деяких з них відшарувалася фарба та з'явилися тріщини). 

Також у Харкові почали висаджувати перші квіти. Напередодні озеленювачі СКП “Харківзеленбуд” прикрашали квітники на Каскаді. Там висадили 4,5 тисячі віол у кольорах державного прапора. Наступними локаціями стануть клумби біля пам'ятника Т. Г. Шевченку та Дзеркального струменю.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться