Жителі Харківщини отримають грошову допомогу та знижку на комунальні послуги

Хто може отримати додаткову соціальну допомогу на Харківщині

На сесії Харківської обласної ради депутати ухвалили рішення про виплати грошової допомоги деяким категоріям громадян. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

“Серед підтриманих депутатами ініціатив — одноразова грошова виплата у розмірі 50 тисяч гривень тим жителям області, які були позбавлені волі внаслідок агресії РФ. Також діти полеглих воїнів отримуватимуть щомісячну фінансову допомогу в розмірі 8 тисяч гривень до досягнення повноліття”, - повідомив Олег Синєгубов. 

Також за його словами, родини полеглих бійців із населених пунктів у районах області, крім Харкова, можуть отримати щомісячну знижку на комунальні послуги в розмірі до 50%.

Нагадаємо, що в одній з громад Харківщини планують переглянути тарифи на холодне водопостачання та водовідведення. Скільки коштуватиме вода з 1 травня, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що напередодні Харківщину відвідав Президент України Володимир Зеленський. Він проінспектував хід будівництва фортифікацій поблизу державного кордону в Харківській області. Переглянути фото, що відбувається у Харківській області, можна за посиланням.

Також у ході наради обговорили питання захисту Харкова з неба від ворожих ударів. Це питання визначають першочерговим. Першочерговим питанням є організація нової схеми захисту Харкова з повітря. До неї планують залучити додаткові засоби ППО. Детальніше про ситуацію в Харкові та шляхи розв'язання проблем, читайте за посиланням.




Джерело: https://t.me/synegubov/9022
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться